Yapı Ürünleri

Akustik Yalıtımı

Akustik yalıtım her ne kadar görüntüyü iyileştirmenin bir yolu olsa da akustikten önce temel sorun olan gürültüyü önlemek için etkili malzemeler kullanılmalıdır. Test sonucunda bir kısmı sünger, bir kısmı bariyer olan bu malzemelerin yüksek ses desibellerinde önemli bir etkiye sahip olduğu tespit edilmiştir. Mevcut görünen süreci azaltmak için hem yalıtım ürünlerini hem de yalıtım ürünlerini birleştiriyoruz.

Dolap ve Tezgahlar

Geniş kullanım alanlarına sahip olan dolap ve dolap malzemelerinin üretimini en yüksek kalitede taahhüt etmekteyiz.

Halı ve Döşeme

Malzemelerimiz üretim açısından yüksek kalitede olup ofis katlarında, sinema ve tiyatro salonlarında, konferans, konser ve kongre salonlarında, ticaret merkezlerinde, fabrikaların yönetim ofislerinde, havaalanlarında, fuar sektöründe, kamu ofis alanlarında, otellerde ve otellerde kullanılmaktadır. yönetim ofisleri, banka yönetim binaları ve şubeleri, devlet dairelerinde kullanılabilir.

Alçı Pano

Alçıpan, ince alçıpan panellerden oluşan bir yapı malzemesidir. Levha, iki kat özel kağıt arasına sıkıştırılmış bir alçı tabakasından oluşur. Alçıpan, daha önce yaygın olarak kullanılan alçı sıvaya ıslak sıva uygulama tekniğinden çok daha verimli bir inşaat yöntemi sağlar. Yüksek standartlarda ürünler üretip sizlere sunuyoruz.

Elektrik Malzemeleri

Tüm kaliteli elektrik ürünlerini ekonomik fiyat ve hizmet kalitesiyle güvenli ticaret ilkesiyle müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Havalandırma Sistemleri

Isıtma Sistemleri, Kullanılan mekanın sıcaklığını uygun ve ayarlanan sıcaklıkta tutmanın yanı sıra iç ortamdaki ısı kaybını dış ortama en aza indirmenin en iyi yolunu yapıyoruz.

Kereste

Keresteler standartlara uygun olarak yüksek kalitede üretilmektedir.

Sıhhi Tesisat Ürünleri

Sizin ve evinizin ihtiyacı olan milyonlarca ürünün uygun koşullarda üretimini sağlıyoruz.

Çatı Kaplama

Sektörde uzmanlaşmış ekibimizle huzurunuzu ve mülkünüzü en iyi şekilde korumak için en iyi işçilik, verimli zaman yönetimi ve kaliteli malzeme ile 10 yılı aşkın süredir sizlere hizmet vermekteyiz.


Dış Cephe Kaplaması

Kaliteli araç, gereç ve sistemleri kullanarak fikirlerin gerçeğe dönüştüğünü dış cephede görmek, müşterilerimiz kadar bizim de en büyük motivasyonumuzdur.

Aletler

Yeni ve teknolojik ürünleri hızla müşterilerimizin kullanımına sunarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz.

Pencere ve Kapı

Üretim faaliyetlerini en yüksek kalite bilinciyle gösteririz. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarla sektöre yenilik değeri yüksek ürünler kazandırmak en büyük idealimizdir.