İnşaat Malzemeleri

Çimento

Betonun hammaddesini oluşturan kum ve çakıl karışımıdır. Beton, su ve çimento ile uygun oranlarda karıştırıldığında elde edilir. Bu işi her zaman en iyi şekilde yapmayı hedefliyoruz.


Asfalt

Asfalt, kolay ve hızlı uygulanabilen üstün bir kaplama türüdür. Dünyada yollar, tarlalar, otoparklar gibi yerlerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Asfalt yapımı sırasıyla yapılması gereken ve uzmanlık gerektiren bir süreçtir. Asfaltın en dayanıklısını yapıyoruz.


Alüminyum

Benzersiz müşteri projeleri için tedarik zincirinin çeşitli aşamalarında sorunsuz bir şekilde alüminyum üretiyoruz.


Tuğla

Doğada bulunan kil, kaolin, şamot, flux ve diğer mineraller kullanılarak üretilir. Mükemmel yük taşıma mukavemeti, yüksek sıcaklıklarda hacim stabilitesi, nispeten düşük su emme oranı ve kompozit yapısı sayesinde dona dayanıklı ürünler üretmeye devam ediyoruz.


Kil

Kil önemli bir hammadde olma özelliğini her dönemde gündemde tutacaktır. İnşaat sektörünün gelişmesine paralel olarak dünyada “yapısal seramik” (silikat seramik) teknolojisinin gelişmesi sonucu kile olan talep de artmış, bu da üretici ve tüketici örgütlerine birçok sorunu beraberinde getirmiştir.


Cam

Kaliteden ödün vermeden kendini sürekli yenileyen ve geliştiren yapımız, uluslararası kalite standartlarında deneyimli uzman kadrosu ile en ileri teknolojiyi kullanmayı ilke edinmiştir.


Hazır Beton

Beton üretiminde %100 müşteri memnuniyetini ana hedefi olarak gören Mayer Enerji, müşteri ihtiyaçlarına en uygun çözümü bulmayı ilke edinmiş, geçmişten bugüne güven ve kalitenin simgesi haline gelmiştir.


Çelik

Dayanıklılığı esas alarak üretim sürecinde en verimli malzemeyi oluşturuyor ve sizlere sunuyoruz.


Taş

Yüksek teknolojiye önem veren, sorunsuz ürün odaklı yaklaşımımızla doğal taşlarımızla sizlere en kaliteli ürünleri sunmayı hedefliyoruz.